Post by arcacastinfma on Feb 5, 2022 12:52:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clash Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clash Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ več kristalov hack ▞▞▞
▞▞▞ Clash Royale 2022 version ▞▞▞
Clash Royale Strategie ivq
Clash Royale redno igram že več kot 4 leta in večino časa uživam. Vendar pa je Clan Wars 2 iz te igre vzelo veliko zabave. Supercell zdaj prisili klane v "tekmovanje" vsak ponedeljek, ne glede na to, ali želijo sodelovati ali ne. Dirke se začnejo sredi noči v Severni Ameriki, zaradi česar so ekipe na zahodni polobli v bistveno slabšem položaju. Ne obstaja mehanizem za preživetje vojne, zato je sodelovanje obvezno. Na splošno je šlo za izjemno slabo premišljeno posodobitev, za katero si je razvojna ekipa v nekaj mesecih od izdaje le malo prizadevala popraviti. Dokler/razen če CW2 ni popravljen, se bo Clash Royale počutil bolj kot opravka kot prijetna izkušnja.
Clash Royale Strategie mnoc
Clash Royale Strategie mnoc
Mah
Res slaba igra, samo 100% plačilo za zmago. Pomerite se z ljudmi iz 2 ali 3 stopnje višje, nato pa vas premagajo. Ne priporočam igranja te igre, razen če želite zanjo porabiti približno 300 USD
Kupi Guide For Clash Mini – Microsoft Store – sl-SI
Zalo dobra igra priporočam usem
Škoda, da mu ne morem dati 0 zvezdic. Igra je plačana za zmago, karte so neverjetno neuravnotežene do te mere, da ne morete izvajati kart, s katerimi želite igrati, ko niso v meta, igra ne registrira določenega vnosa in ko vstopite v tekmo, lahko t položite karte za nekaj sekund. Samo odstranite, vsekakor ni vredno, čeprav sem ga igral že skoraj 6 let.
Kako igrati igre Android v sistemu Windows 10
Meni je ta igrica zelo dobra, ker so mi zanimivi živi in ker pri igri rabiš malo razmišljaš kako zmagati
Igra ni tako dobra, ko prideš do arene 11 ali več kart evreyone gas Vetter in zadeneš več kart legende kot ti. Samo dobro mi je, odprl sem 7 čarobnih skrinj in zadel nič dobrega
Res mi je všeč ta igra, sprva je bila težka, vendar sem užival v njej ... to je moja najljubša igra doslej. Z lahkoto ugotovim, kako deluje, vendar včasih izgubim, včasih pa zmagam.. upam, da ima posodobitve, tako da je kakovost grafik boljša, ker mi je to vedno polepšalo dan
res kel igra
Lepa igra
Igra je lepa, vendar v zadnjem času precej zaostaja. Morda zaradi preveč igralcev v današnjem času in njihov balansirnik obremenitve ne zmore obvladati prometne obremenitve, zaradi česar UX pri igranju igre ni tako odličen. Predlagajte nadgradnjo uravnoteženja obremenitve, ki lahko izboljša UX.
Najnovejša posodobitev igre je namenjena plačevanju zmag, igre so šala, porabite več denarja, dobite več ugodnosti, igram v več kot 6000 trofejah in kadar koli igram, ki se jim pridružim, ima odločenega zmagovalca pred začetkom, obstajajo igre, kjer je 14. nivo v primerjavi z 14. nivojem je 2 zadetka in traja 3-4 v 1v1, zmagovalca določijo sokovi elixerja ter zdravje in povečanje dmg pred začetkom igre. popravi to ni več brezplačno igrati, se plača za zmago, kdor porabi več zmag, več dobi s prednostmi, igra je bolj zanič z vsako posodobitvijo
To je verjetno najboljša igra na svetu, pošteno, res kul igra toliko strategije pri gradnji krovov, ki mi je všeč, iskreno samo zabava, ena stvar, ki mi pri tej igri ni všeč, je toliko krovov enakih in ni zabavno gledati enakih stvar vedno znova in znova, sčasoma se boste tega naveličali in vam bo dolgčas
Prekomerno izenačeni igralci in sistem igra za zmago ta igra ni zabavna, igra se že 4 leta in je z leti postajala vse slabša. Supercell se mora naučiti, kako uravnotežiti svojo igro, tako da ne bodo imeli meta, ki prevladujejo v igri in igralcem otežujejo ustvarjanje lastnih zaslug in diverzifikacijo sloga igranja iger.
Preveč se potruditi
Naj boljša butasta igra!!!!!!!!!!!!!!!!
igra bi lahko bila smešna, vendar traja leta, da dosežete svoje kartice do maksimuma, če ne boste plačali na tisoče napak. srečanje je grozno, zlasti v klanskih vojnah. s svojim krovom 11 lvl te uničijo ljudje z maksimalnimi kartami. najslabše pa je ogabno vedenje drugih igralcev, ki ga supercelica ne le podpira, ampak inducira. igro so popestrili s čustvi, ki so zasnovana tako, da užalijo vaše nasprotnike in seveda zaslužijo denar, saj jih je treba večino kupiti v trgovini.
Pridobite brezplačno ekskluzivno reakcijo v Clash Royale ... zato bomo morali izkoristiti najboljši krovi ki jih imamo v tej strateški igri.
Prosimo, dodajte način zgodbe, kjer je na začetku zgodbe mogoče karte, kot je okostje, odkleniti, ko nadgradite kartico na določeno raven, ki so se razvile v nekaj drugega, kot je velikansko okostje in nato skelet kralj. Na ta način se lahko nagrade zahtevajo na zabaven način
noce se posodobit
Pay2win🖕
Ne morem opustiti turnirskih igralcev, ne da bi prejeli novo posodobitev o izzivu
Morda je tebi to lahko jas za legike ful garam pa ga še vedno nimam.
Kr neki! 👎
Šekar Dolgočasno
Clash of clans zmaga
Rip Xbow. Klanske vojne so težke, če nimate maksimalnih kart. Zaradi dviga ravni Kings loči F2P in P2P. V igri nakupi so v redu. Zaradi zvišanja zgornje meje ravni nekaj sto dolarjev, ki sem jih porabil v igri, ne pomeni nič, vendar naredite vse, kar lahko, da igra nadaljuje. Nisem jezen, brezplačne nagrade so radodarne v primerjavi z drugimi igrami. Moral bi samo kupiti igre Steam, na ta način dobiš več, obljubim. Obtičali se boste v neprijetni vrzeli na lestvici, ki na koncu nikoli ne napreduje.
Dobro je, dokler ne dosežete stopnje 11 in naprej. Potem se morate držati enega kompleta, ker je nadgradnja kartic še vedno velika bolečina in traja dobesedno mesece na kartico. Nič ne pomaga, da je zdaj na voljo raven 14, do katere lahko pripeljete svoje karte, če želite celo slediti slednji. Zunaj slednjega je tudi dolgočasno z enakimi načini igre xwhatever.
Celotna meta v tem trenutku je spuščena s premočno karto 6+ eliksarjev in ne storite ničesar in opazujte, kako vaš nasprotnik uporablja vse, kar je v svojem krovu, da ga ustavi. Primeri tega vključujejo Mega Knight, Elite Barbarians, Electro Giant, Royal Giant. Vse so močno preobremenjene karte, ki jih je treba spraviti na tla. Ali vaš miselni proces ustvarja elektro velikana? Kartica s podobno količino HP kot Pekka ali golem, vendar je priložena lastnemu osebnemu zap ščitu. NERF TE KARTICE
Precej dobro, tako kot mehanika, edina težava je, ko se zdi, da v vaši visoki areni vsi tam vsakič kupujejo pass pass in dobijo vse svoje karte. še vedno je mogoče dobiti visoke lvl kartice, vendar traja nekaj časa. ta igra je postopoma postajala vse bolj plačana za zmago in ne morem več. Opazil sem tudi nekaj čudnega, kjer sem včasih več tednov obtičal v eni areni, in ko končno prebrodim to, se čez en dan približam naslednji
Dobra igra, uničena zaradi strašnega zamika in neuravnoteženih kart, ki se izdajo vsako sezono. Skratka, pričakujte, da bo večina vaših tekem proti nekomu v državi 3. sveta z strašno počasnim internetom, le da vas boli bolj kot njih. V mnogih igrah bo nasprotnik spustil karto na most in celo s takojšnjim števcem doseže vaš stolp, preden se prikaže vaša karta (3-4 sekundna zamuda). Nato se vsako sezono izdajo nove karte, ki so neuravnotežene. Razvijalci skrbijo samo za dobiček.
Blend It 3D Jednoduché hry aot
Prenesite posodobljeno različico igre clash royale za android ...
Všeč mi je igra. To je tako kot veliko iger za mobilne naprave, plačate za zmago. Ustvarjanje tekem je bilo vedno neuravnoteženo, kar je pravkar doseglo raven 13 in igram proti največjim igralcem ... vojna je smešna 😒. Ustvarjanje tekme je slabše. Ne razumite me narobe, igra je zelo zabavna... toda zaradi zakola ni prav nič zabavno. Odpravite težavo z ustvarjanjem ujemanja.
Ta dobra igra
Ne morem naložiti igre z novo posodobitvijo. Kar naprej me sprašuje, naj posodobim, vendar playstore nima možnosti. To igro igram že skoraj 5 let. Igranje nikoli ni imelo težav. Igranje na Galaxy S10. Prosim, popravite to. Ko bo to popravljeno, bom svojo oceno spremenil nazaj na 5.
Menjam CLASH ROYALE ACC( MAXAN) za clash of clans acc Town hall 13(Clash Royale Accocunt ima 100 ... December 19, 2021 at 11:06 AM · Facebook for Android ·.
trash, ker vsi uporabljajo ebarbs, čarovnice, čarovnike in mega viteze kot skupnost smeti
Zelo kul igra
Igra je bila včasih boljša z mesečnimi spremembami bilance in sistemom povezovanja, ki deluje pravilno in res najde primerno ujemanje, danes pa teh stvari ni nikjer, žalostno je, kaj se je z igro zgodilo, da z vsako posodobitvijo postaja vse več p2w in zlomljeno