Post by arcacastinfma on Feb 5, 2022 12:58:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Crush - μαγειρέψτε ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Crush - μαγειρέψτε IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ αύξηση μάρκες χακάρισμα ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Crush - μαγειρέψτε 2022 version ▞▞▞
Θα βαθμολογούσα περισσότερο, αλλά είναι κάπως άπληστο να χρησιμοποιείτε νομίσματα και πολύτιμους λίθους για αναβαθμίσεις, καθώς και να μην δίνετε πίστωση για παραγγελίες. Αγγίξτε, αγγίξτε, αγγίξτε ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί. Στη συνέχεια, το παιχνίδι που αποθηκεύτηκε αποφασίζει να αφαιρέσει ΟΛΗ την πρόοδό μου... Ναι, ήθελα να βαθμολογήσω με 1 αστέρι. Δεν το αλλάζω π.χ. είναι κάτι παραπάνω από κατάλληλο. Είχα μια αλμυρή ταβέρνα ανοιχτή, τώρα είναι κλειστή - ούτε καν dl'ed. Ήμουν στην κορυφαία 3η θέση με 804, τώρα το παιχνίδι μου έχει εξαφανιστεί τελείως και αυτό συνέβη μετά την επανεισαγωγή μου στο παιχνίδι αφού δεν είχα ζωές.
Παίζω όλη την εβδομάδα είναι τόσο εθιστικό και σου δίνει πολλές δωρεάν ζωές. Έχω πολλά παιχνίδια μαγειρικής στο τηλέφωνό μου, αλλά πρέπει να πω ότι αυτό ήταν το καλύτερο που είχα εδώ και περίπου 5 χρόνια
Η εφαρμογή δεν θέλει να ανοίξει μπορείτε να το διορθώσετε 😡
Cooking Crush: রান্নাবাটি খেলা আর্কেড qsp
20 Μαΐου 2021, αναθεώρηση ενημέρωσης: Τώρα ακόμη και το χειρότερο παιχνίδι επιβραδύνει σκόπιμα το περπάτημα του πελάτη και είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε ένα ενισχυτή για να ολοκληρώσετε κάθε επίπεδο. Κάποια στιγμή χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε 2 ενισχυτές, χωρίς καύση + επέκταση σε χρόνο 30 δευτερολέπτων. Δείτε πόσο cheater παιχνίδι Bug είναι αυτό; Παρακαλούμε, καθορίστε το χρονοδιάγραμμα του περπατήματος του πελάτη και παρατείνετε το χρόνο καύσης. Σας ευχαριστώ.
Είναι τέλειο κατεβάστε το.
Είναι ένα πολύ διασκεδαστικό και ενδιαφέρον παιχνίδι, αλλά γιατί κολλάει αφού τελειώσω ένα επίπεδο, διορθώστε το γιατί μου αρέσει πολύ να παίζω αυτό το παιχνίδι.
Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι μέχρι το 3ο επίπεδο. Γίνεται απίστευτα δύσκολο να περάσετε κάθε επίπεδο χωρίς να ξοδέψετε μεγάλα $$ για να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο. Κρίμα γιατί ήταν διασκεδαστικό μέχρι που έγινε πολύ δύσκολο. Ντροπή για τους προγραμματιστές που δεν ακούν σχόλια και δεν διορθώνουν.
Ωραίο εύκολο και ευχάριστο. Ελπίζω να μην είναι δύσκολο από την αρχή μέχρι το τέλος.
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι και προκαλεί την ταχύτητα και το minf σας
Αααα
Ωραίο παιχνίδι, το λατρεύω, αλλά τώρα το δικό μου συνεχίζει να σταματάει .. έχουν περάσει 2 εβδομάδες που προσπαθώ να ανοίξω την εφαρμογή, αλλά συνεχίστε να λέτε (το μαγείρεμα έχει σταματήσει)! Ποιο είναι το πρόβλημα?
Ωραίο παιχνίδι. Αλλά το παιχνίδι είναι τόσο δύσκολο όταν παίζουμε σε 3ο επίπεδο
Μου ζητάει συνέχεια να επιλέξω ποια έκδοση του παιχνιδιού θέλω να συνεχίσω να παίζω. Αποδεικνύεται ότι είναι πάντα μια παλαιότερη έκδοση, παρόλο που είμαι συνδεδεμένος μέσω FB. Δεν πρόκειται να συνεχίσω να επαναλαμβάνω αυτό που έχω ήδη παίξει. Θα γίνει απεγκατάσταση!
Απογοητευμένοι καθώς χρειάζεστε συνεχώς ενισχυτές και για να συμβαδίζετε με το δικό σας παιχνίδι, αυτοί οι ενισχυτές πρέπει να προστεθούν αγοράζοντας πολύτιμους λίθους, καθώς οι ανταμοιβές που δίνονται δεν επαρκούν για να συνεχίσετε τα πολλά επίπεδα και τις διαθέσιμες αποστολές. Αυτό χαλάει το μεγαλύτερο μέρος μιας απολαυστικής εφαρμογής και είναι πολύ δαπανηρή 😕
Ομορφη
Απλώς συνετρίβη και δεν έσωσε την πρόοδό μου. Απεγκατάσταση🙄
Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι, αλλά το επίπεδο 40 είναι πραγματικά δύσκολο
Τελειο!!!!!
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά ικανοποιητικό
Διασκέδαση
Η διαδικασία πολλαπλών εργασιών κατά την προετοιμασία του φαγητού δεν είναι ικανοποιητική (πρέπει να χτυπήσω ένα προς ένα). Ενισχυτές όπως το γλειφιτζούρι μπορούν να τοποθετηθούν στη δεξιά γωνία καθώς συμβαίνει τυχαίο άγγιγμα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το τμήμα καθημερινής ευτυχίας είναι καλή συμπερίληψη σε αυτό το παιχνίδι. Το επίπεδο δυσκολίας είναι επίσης καλό. Μου άρεσε το παιχνίδι συνολικά.
όχι τόσο καλό όσο ο πυρετός μαγειρικής. αλλά και πάλι ένας πολύ καλός περαστικός. σίγουρα αν βρίσκεστε σε lockdown x edit: η εφαρμογή έχει μια εξαιρετική ομάδα υποστήριξης που, αφού τους στείλει email, πάντα απαντούσε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Επίλυση κάθε προβλήματος και με εξαιρετικές προσφορές.
Απολαύστε πραγματικά το παιχνίδι ήταν 5 αστέρια σε όλη τη διαδρομή, αλλά τώρα το εστιατόριο English Breakfast δεν θέλει να ανοίξει; Δεν μπορώ να συνεχίσω με το παιχνίδι.
Είναι διασκεδαστικό απλό και ωραίο, αλλά εσύ, αλλά όταν δεν έχεις αρκετά δεν μπορείς να συνεχίσεις, είμαι και επίσης είναι ένα πρόβλημα
ικανοπιητικο , καποιες φορες κολλάει
Το μήνυμα λέει: Η εφαρμογή Cooking Crush έχει σταματήσει. Η εφαρμογή cooking crush έχει σταματήσει.
Οι διαφημίσεις που έχετε να παρακολουθήσετε για επιτάχυνση της αναβάθμισης έχουν σταματήσει να λειτουργούν. Έχω δει τη διαφήμιση και δεν συμβαίνει τίποτα.
Διασκεδάζοντας μέχρι στιγμής, τα γραφικά είναι υπέροχα. Πολλοί τρόποι για να κερδίσετε πολύτιμους λίθους και να διπλασιάσετε τα νομίσματά σας.
Γίνεται γρήγορα δύσκολο και πρέπει να αγοράζεις διαμάντια για να περάσεις τις πίστες
Zooba: Zoo Battle Royale Game 動作 sktg
Πολύ χαλαρωτικό, εκπληκτικό παιχνίδι και ευχάριστο
ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΤΑ EMAIL ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΛΥΘΗΚΕ. Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό αλλά έχει ένα πρόβλημα. Πρέπει να διορθωθεί το συντομότερο δυνατό. Όταν κλείσετε το παιχνίδι αφού το παίξετε, τότε όταν επιστρέψετε άλλη φορά για να το παίξετε, σας ζητήστε να επιλέξετε ανάμεσα σε 2 προηγούμενους πόντους αποθήκευσης που το παιχνίδι έχει αποθηκεύσει αυτόματα για εσάς. Που ΔΕΝ είναι από εκεί που σταματήσατε όταν παίζατε τελευταία.
Αυτό ήταν διασκεδαστικό μέχρι τα δύο τελευταία εστιατόρια στην πιο πρόσφατη ενημέρωση, κάτι που είναι αδύνατο εκτός και αν χρησιμοποιήσετε 3-4 διαφορετικές ενισχύσεις για να νικήσετε κάθε επίπεδο. Μπορείτε επίσης να το απεγκαταστήσετε μόλις φτάσετε στο Tandoori και την Pizza, επειδή δεν ξέρουν πώς να ισορροπούν και να βαθμονομούν σωστά ένα παιχνίδι. Επίσης, βρίσκομαι πιο μακριά παγκοσμίως, αν αυτό σας λέει κάτι Επεξεργασία: Σας έστειλα ήδη email πριν από την κριτική και αποβλήθηκα. Την τελευταία φορά επικοινώνησα με την υποστήριξή σας με ένα βίντεο με σφάλματα και ορθογραφικά λάθη και χωρίς αλλαγή
Το τρίτο εστιατόριο που ζητούνται πάρα πολλοί πολύτιμοι λίθοι για την αναβάθμιση αντικειμένων λειτουργούν σε αυτό, αλλά είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι
Ήταν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι όσο διήρκεσε...χωρίς ανεπιθύμητες/συντριπτικές διαφημίσεις, επίπεδα που δεν είχαν στηθεί εναντίον σας για προσφορές με πραγματικά χρήματα, απλώς ένα διασκεδαστικό παιχνίδι συνολικά. Δυστυχώς τώρα κολλάει κάθε φορά που προσπαθώ να το ανοίξω οπότε πρέπει να το ανοίξω 2-3 φορές αν θέλω να παίξω. Το απεγκατέστησα και το επανεγκατέστησα 3 φορές, όπως πρότεινε ο προγραμματιστής, χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά είχα αρκετά όταν χρησιμοποίησα επιπλέον 30 δευτερόλεπτα. χρονόμετρο για να πάρω το τελευταίο μου "like" που χρειαζόμουν και το παιχνίδι αρνήθηκε να διακοπεί μετά το πέρας του χρόνου, που σημαίνει ότι έπρεπε να χάσω για να το τελειώσω.
Το τόσο δροσερό και ωραίο παιχνίδι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μαγειρικής που έχω δει ποτέ, δίνω 3 αστέρια γιατί μόλις άρχισα να το παίζω και δεν έχω δει ποτέ το τέλος.
Μεχρι τωρα ειναι πολυ ωραιο
Διασκεδαστικό, χαλαρωτικό απολαμβάνοντας το. Φοβερή Διασκέδαση
Η καθημερινή αποστολή κλείστε το τηλέφωνο...διορθώστε το γρήγορα, παρακαλώ... Προσπαθήστε να βρείτε έναν τρόπο ώστε να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε νομίσματα που κερδίζονται σε ένα restrau για να αναβαθμίσουμε ένα άλλο restrau...
Δεν διαφέρει πολύ από τον νόστιμο κόσμο του Gamehouse, μόνο που το παιχνίδι τους έχει ιστορία, αυτό το παιχνίδι δεν έχει.
Το παιχνίδι είναι καλό. Αλλά τόσα πολλά μειονεκτήματα. 1ο έφτασα μέχρι το 2ο στάδιο. & την επόμενη μέρα το παιχνίδι άρχισε να γερνάει από το 1ο στάδιο. Πόσες φορές παίζω, δεν μπορούσα να ξεπεράσω το 1ο στάδιο. Εξυπηρετώ τους πελάτες μέσα σε δευτερόλεπτα. Παρόλα αυτά δεν φτάνω ποτέ στον στόχο. Χρειάζομαι 3 ακόμη πελάτες. Γιατί δεν μπορείτε να στείλετε πελάτες, ενώ εγώ εξυπηρετώ; . Έρχονται σιγά σιγά ένας ένας. Πραγματικά βαριέμαι. Αντιο σας!!!!