Post by arcacastinfma on Feb 5, 2022 13:01:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ TRANSFORMERS: Forged to Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TRANSFORMERS: Forged to Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kods daudz zelta ▞▞▞
▞▞▞ TRANSFORMERS: Forged to Fight 2022 version ▞▞▞
Tā kā Google Play atjaunināja manu spēli, es nevaru spēlēt savu iecienītāko spēli. Tas sasalst un avarē katru reizi, kad atveru lietotni. Esmu liels transformatoru cienītājs, un, nespējot spēlēt transformatoru cīņas spēli, es jūtos vīlies, jo nevaru to spēlēt un sazināties ar citiem cilvēkiem visā pasaulē. Lūdzu, novērsiet problēmas, tas ir negodīgi pret citiem spēlētājiem, kuri palaiž garām, tāpat kā es.
Esiet piesardzīgs, kad "kalējat" spēle nesniedz nekādus norādījumus, un, ja nebūsit piesardzīgs, jūs zaudēsiet savus robotprogrammatūras. Paldies stulba spēle, izniekotas vākšanas stundas...
Ļoti jautra spēle! Viegli apgūstamas vadīklas, interesants stāsts un daudz transformatoru varoņu, ko savākt no jums iecienītajām sērijām/filmām! Man parasti nepatīk sānskata cīņas spēles, bet šī patiesībā ir ļoti jautra, un, salīdzinot ar citām spēlēm, kuras esmu spēlējis, ir diezgan viegli iegūt pavēstes veikšanai nepieciešamās skaidiņas! Noteikti iesaku šo spēli ikvienam transformatoru fanam, kuram patīk cīņas un interesanti stāsti!
Šī spēle ir ļoti laba, bet man bija kļūda, jo ielādes ekrāns būs tāds pats un tas neļaus man spēlēt
Kabam jums ir jālabo spēle, šis pārskats tiks mainīts, pievienojot jaunu saturu, piemēram: 4. cēliens vai pat atgrieziet vecās uzmanības centrā esošās misijas kā 3.5. darbību. Līdz tam es jums vairāk naudas nedošu. Šī ir pārsteidzoša spēle, taču šajā gadā nav bijis nekāda satura, izņemot uzmanības centrālo misiju pēc uzmanības.
Nu laba spēle Laba laba
Pārsvarā maksā, lai uzvarētu un/vai pārāk daudz smīn, lai iegūtu lietas. Spēle atkārtojas visos spēles raid/pvp/explorer aspektos, tāpēc pēc nedēļas tā kļūst apnicīga. Vadības ierīces, nevis ielas reaģē, un mans bots vienkārši stāv uz dažām sekundēm, liek jums zaudēt cīņas
Šī spēle, godīgi sakot, ir šausmīga, jo vadīklas ir tik kaitinošas, uz kurām spēlēt, un viņi nepielika nekādas pūles AI un to trāpījuma lodziņos, kā arī neko nedarīja, lai novērstu tādas kļūmes, piemēram, viņu notrieca transportlīdzekļa (auto) uzbrukums no otra. kartes puse Es ceru, ka jūs zināt, ka kāds cits varētu to pareizi salabot, tāpēc es nesaprotu, kāpēc jūs to nevarat izdarīt 🧠🚫
Es daudz uzvaru spēlēs Es spēlēju šo, kad man bija 6 gadi, tagad man ir 9 gadi, tagad tas man ir atguvis tik daudz atmiņu, paldies Creator of Transformers Man nav problēmu ar spēli, bet ir viena problēma, kad izmantoju kristālu, tā aizkavējas Vai varat to labot Lūdzu un paldies
Oho. 5 vai 4 zvaigžņu robotu krituma rādītāji ir smieklīgi. 1% 0r .5%. Un tas ir paredzēts, ja maksājat arī reālu naudu. Kauns
Draugs, labojiet savu spēli, es sāku spēli, kad es sāku spēli, lūdzu, es novērtētu šo spēli ar 5, ja jūs to labotu
Wow man patik si spele! Butu kautkadi eventi vai hzn butu jauni boti butu forsi
TRANSFORMERS: Strijders Actie btd
Nav jaunu robotu, kas ilgāks par 6 mēn. Kādreiz bija mana mīļākā spēle, tagad spēle ir tik novecojusi, ka pat nav vērts tērēt pārāk daudz laika
TRANSFORMERS: Skapt til Kamp Action kcz
Spēle nekad neielādē manu WiFi, tas ir ļoti ātrs, tas joprojām nelādē
TRANSFORMERS: Forged to Fight მძაფრსიუჟეტიანი zbmp
Tā ir patiešām lieliska spēle katru dienu, atverot dzeltenos kristālus, lai iegūtu satriecošu automātisko robotu vai mensing desepticon un cīnītos ar tiem pret jebkuru G1 varoni vai transformatoru filmām. Nesen maija atjauninājums netiks instalēts, ja jūs varētu atrisināt šo problēmu, kas būtu lieliski. Ja tas notiek ar jums, ziņojiet arī.
Sākumā spēle bija lieliska, bet tagad ir ļoti garlaicīgi un noguris, ka nesaņemu nevienu jaunu robotprogrammu
Tātad, zemāk desmit supervaroņu spēļu saraksti iPhone un iPad. ... TRANSFORMĒTĀJI: Forged to Fight ir TRANSFORMERS: Forged to Fight ir viena no labākajām
タワーディフェンス王 頭脳系 ujil
Es saņēmu murgu komplektu un Dirge kā četrzvaigžņu, bet es viņu neesmu saņēmis.
WOW, es ceru, ka šī spēle tiks slēgta😎😎😎
Šī spēle ir lieliska, jo jūs varat spēlēt personāžu, kuru vēlaties izvēlēties, runājot par varoņiem, vai mēs, lūdzu, varētu pievienot vairāk rakstzīmju, būtu lieliski, ja mēs varētu pievienot dažus Autobotus un Decepticons, jo man šķiet, ka es par tiem zinu tagad un kā ar citi, un man ļoti patiktu, ja jūs, lūdzu, pievienotu vairāk robotu.
Man ir dažas misijas caur stāstu. Man patīk, ka tajos ir roboti no visiem transformatoru visumiem. Šķiet, ka saraksts ir mazs, bet es ceru, ka tas palielināsies līdz ar turpmākiem satura kritumiem. Man izdevās salīdzinoši ātri iegūt dažus ikoniskus varoņus, tāpēc tas ir jauki. Vadības ierīces ļauj viegli veikt spilgtas kustības. Izlīdzināšana un resursi būs pazīstami ikvienam, kurš ir spēlējis brīnumaino triecienu. Tātad tas ir labi. Četras zvaigznes, jo šķiet, ka kadru ātrums ir zems. Es izmantoju rog phone 2, tāpēc problēma nav saistīta ar aparatūru.
Tā ir laba spēle, bet pēc spēles instalēšanas es pat nespēlēju lvl 1 un tā man prasīja atjauninājumu
Šī spēle turpina sasalst un mani izgrūž. Tas darbojās lieliski dažas dienas, bet pēc tam sāka nereaģēt uz jebkādiem līmeņiem, ko spēlēju, un vienkārši iziet no sevis. Lai gan ir patīkami iegūt dažus jaunus varoņus, taču tas nav jautri, kad spēle, kuru spēlējat, nepārtraukti sabojājas. sudde. Lai atrisinātu šo problēmu, šī spēle ir jāapskata vairāk
Šī ir lieliska spēle. Laba grafika visiem. Lieliski piemērots bērniem un pārsteidzošām cīņu ainām!
Milzīgs G1 ventilators, tāpēc tas varētu būt lieliski. Tomēr tas turpina ielādēt sevi fonā, pat pēc jaunas palaišanas vai pēc tam, kad tas nav atskaņots nedēļu. Un tad tas avarē un avarē, atkal un atkal, kad pat nespēlē! Izdzēsts.
LŪDZU, NOVĒROJIET ATKARU TAGAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Transformatora tekken līdzīga spēle ir tas, ko es vienmēr esmu vēlējies. Vadības ierīces ir vienkāršas un intuitīvas. Grafika ir patiešām laba, man patīk!, grafika ir dubļaina un mīklai līdzīga. Paldies Kabam, ka to paveicāt!!
TRANSFORMERS: Forged to Fight Action hbkv
Ak, es ceru, ka jūs atkal varēsiet pievienot dažus transformatoru varoņus, tāpēc, lūdzu, es tiešām vēlos vairāk rakstzīmju, piemēram, transformatorus tumšajā mēness un transformatoru izzušanas vecumu, tāpēc, lūdzu, pievienojiet šīs rakstzīmes šai spēlei. Es patiešām vēlējos, piemēram, Sentinel Prime, lockdown, ka viss, lūdzu. lūdzu?
Jauka un superīga spēle. Es mīlu ❤ šo spēli. Es dalos ar saviem 80 draugiem. 80 draugi saka, ka tā ir jauka spēle, bet daži draugi to nav lejupielādējuši. Paldies, ka izveidojāt šo spēli. 🤩. Es saku, ka tā ir visu spēļu labākā spēle.😎
Man ir tāda pati problēma ar visiem robotiem, kas vienkārši ir iekrāsoti zilā krāsā ... arī izmantojot galaxy S10e. Lūdzu, izlabojiet šo kļūdu.
Es dodu tikai 4 zvaigznes, jo spēles raksturs ir kā filmā un darbojas kā viņi
Kopumā spēle ir laba, līdz jūs sasniedzat PTW barjeru, ka, tā kā ir nepieciešama T3 dzirkstele, šajā līmenī sasmalcināšana aizņem tik ilgu laiku, ka spēle kļūst bezjēdzīga, jo paiet kodes vai gadi, lai sasniegtu jūsu robotus.
Paliek uz logotipa. Pagaidīja 5 minūtes un pēc tam restartēja. Joprojām tas pats jautājums
Esmu animācijas cienītājs. Tik mīlu to. Spēle ir vienkārša, bet jautra.
Spēle noritēja labi, līdz es pirmo reizi pēc instalēšanas atteicos, kad spēle tikko zaudēja visu manu progresu, lai gan es to biju savienojis ar savu Google Play kontu, kas nozīmē, ka es zaudēju visu savu progresu un neapmierinātības dēļ es pārtraucu spēlēt.
Spēle ir ļoti jautra, un es to esmu spēlējis pagātnē, un tā patiešām ir jautra un saistoša...tikai viena lieta...es pastāvīgi saņemu kļūdas ziņojumu....visi, megatrons!
Jautra spēle, bet cilvēki ir skopi ar kristāla vilkšanu. Skaidri un 100% cienīga spēle, kas sabojāta, mēģinot panākt, lai jūs atkal un atkal tērētu naudu. Vienkārši pārbaudiet forumos visus dusmīgos spēlētājus, kuri ir pavadījuši 100 gadus un joprojām nav 3 zvaigžņu komandas. Tas ir patiesi skumji. Un izstrādātājiem tas varētu būt mazāk svarīgi.
Es kādreiz spēlēju šo spēli, piemēram, pirms 3 gadiem, un man patika katra sekunde, līdz man tā bija jāatjaunina un es atklāju, ka tā vairs nav saderīga ar manas vecmāmiņas ierīci, un tā salauza manu sirdi, jo man patīk transformatori. . Tagad, kad esam ieguvuši jaunu ierīci, katru reizi, kad es dodos spēlēt, tā mani izsit ik pēc 2 minūtēm. Vai sistēmā ir kāda kļūme vai kas cits? Un, ja ir, vai varat to salabot, lūdzu?
Nevar pieteikties. Man ir lielisks wifi un datu savienojums. Spēlei ir iekšējas problēmas, kā arī tika teikts, ka man ir esošs konts. Es tikko lejupielādēju šo spēli un nekad agrāk neesmu spēlējis. Izstrādātājiem ir problēmas, kuras jūs uzņematies risku